Her på forsiden vil du kunne se om vi aflyser spillet.

 "19/3-20 - Som bekendt var vores spil igår aflyst, Ligeledes er spillet den 26/3 jo aflyst. Der er en vis sandsynlighed for at der kommer
yderligere aflysninger i løbet af april måned. Såfremt dette sker, har vi i bestyrelsen besluttet, at når vi starter op igen,
og dette sker efter påske, ja, så skal ikke snydes for vores store påskespil, så det 1. spil, hvis det er efter påsken, vil vi ha' 200 kr. pr. række i seriespilet + hvad vi ellers kan finde på.
Pas godt på jer selv indtil vi forhåbentlig snart ses igen.

31/3-20. God påske allesammen. Vort spil er fortsat aflyst indtil videre, desværre. Vi ses forhåbentlig snart igen. Husets Venner."


"6. maj 2020: Kære bankospillere. Som bekendt kan vi fortsat ikke afvikle vores bankospil på grund af corona - krisen. Desværre ser det ud til at trække ud. For at vi kan starte op igen, er det nødvendigt at forsamlingsforbuddet bliver hævet til min. 150 personer. Desuden er der den sociale afstand, som jo er 2 meter. Dette vil være meget vanskeligt at holde indendørs, I skal nok være forberedt på, at vort spil nok er aflyst det meste af sommeren, vi kan kun håbe på at udviklingen tiil det bedre fortsætter, så vi snart som muligt kan ses igen."

God sommer allesammen
Vi forventer at starte op igen onsdag d. 12. august, hvis nuværende retningslinier ikke ændres til det dårligere.
Halsnæs Posten har fejlagtigt bragt vores annonce i denne uge (25) hvilket er ærgeligt.
Vi glæder os til at komme i gang og håber vi er savnet.
Hold øje med hjemmesiden hvor vi vil skrive hvis der specielle krav.

Husets Venner Ramløse

"Aflyst indtil videre" Følg med på vores hjemmeside og tilmeld dig til vores SMS service, for løbende information. ""

Opdateret d. 20.6.2020